MEDA-3
  вистинскиот избор за
  профили за прозори и врати!
  5, 6 и 7-коморни пластични профили пластичен профил со термомост Алумин термомост со сите видови бои Ладен алумин Термопан стакло Блиндирани врати

 • MEDA-3
 • Термо и аудио изолација
  VEKA системи Стакло од 4 mm до 10 mm Алумин термомост со сите видови бои Стопсол и парсол Ладен алумин Орнамент

 • MEDA-3
 • MEDA-3

  Нашиот програм на профили за прозори и врати со разновидната палета на бои навистина прават една потполна целина.

Добредојдовте! Ние, во Меда-3 посветени сме на професионално, квалитетно и ефикасно извршување на сите процеси при производство и монтирање на пластични и алуминиумски прозорци и врати, и монтажа на стакло. Нашата цел се задоволни клиенти. Во секое време приготвуваме понуди адаптирани на вашите потреби. Достапни сме за вас 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 дена во годината.

Производи

Нашиот програм на профили за прозори и врати со разновидната палета на бои навистина прават една потполна целина. VEKA столаријата се изработува во сите бои и комбинации; површината е максимално отпорна на климатските услови и на агресивниот индустриски воздух, а боите се отпорни на стареење, не се менуваат и не бледеат.

Plan
Пластика
5, 6 и 7-коморни пластични профили, пластичен профил со термомост, нишки профили, грчки профили
Design
Алуминиум
Алумин термомост со сите видови бои,
ладен алумин
Doors Блиндирани врати, термо и аудио изолација, современи дизајни и решенија
Glass
Стакло
Стакло од 4 mm до 10 mm, жичано стакло, орнамент, стопсол, парсол, термопан стакло

Партнери