MEDA-3
  zgjedhja e duhur
  Profile plastike 5-, 6- dhe 7-komorëshe
  Profile plastike 5-, 6- dhe 7-komorëshe profil me termo-urrë Termo-urrë alumini me gjithë llojet e ngjyrave Alumin i ftohtë Qelq Termopan Dyer të blinduara

 • MEDA-3
 • Термо и аудио изолација
  Zdrukthtaria VEKA Qelq nga 4mm deri 10mm Termo-urrë alumini Stopsol dhe parsol Alumin i ftohtë Ornament

 • MEDA-3
 • MEDA-3

  Programi jonë i profileve të dyerve dhe dritareve me paletë të shumëllojshme të ngjyrave me të vërtet formojnë një tërësi të plotë.

Mirë se vini! Ne në Meda-3 jemi të dedikuar që në mënyrë profesionale, kualitative dhe efikase të zbatojmë të gjithë proceset gjatë prodhimit dhe montimit të dritareve dhe dyerve plastike, nga alumini, dhe montazhit të qelqit. Synimi dhe qëllimi jonë është të kënaqurit e nevojave të klientëve. Gjatë gjithë kohës, ne përgatisim oferta të cilat ju përshtaten nevojave tuaja.

Prodhimet

Programi jonë i profileve të dyerve dhe dritareve me paletë të shumëllojshme të ngjyrave me të vërtet formojnë një tërësi të plotë. Zdrukdhtaria VEKA punohet në gjithë ngjyrat dhe kombinimet; sipërfaqja është maksimalisht e qëndrueshme ndaj kushteve klimatike dhe ajrit të rëndë industrial, ndërsa ngjyrat qëndrojnë me vite, nuk ndryshojnë dhe as nuk zbehen.

Plan
Plastikë
Profile plastike 5-dhe-6 komorëshe të dritareve, profil me termo-urrë, profile Nishi, profile Greke
Design
Alumin
Termo-urrë alumini me gjithë
llojet e ngjyrave,
Alumin i ftohtë
Doors Dyer të blinduara, termo dhe audio izolim, dizajni modern
Glass
Qelq
Qelq nga 4mm deri 10mm, termopan, qelq teli, ornament, stopsol, parsol

Partnerët